P1090707

ELBURG -  De Warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken organiseert dit jaar wederom haar Fokdag met een groot Tuigpaard- en Hackneyconcours: “Fokdag en Concours Zwaluwenburg”. Op deze dag zal er gestreden worden om het Nederlands Kampioenschap Tweejarige Tuigpaard hengsten aan de hand. De 72e editie van dit evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 augustus op landgoed Zwaluwenburg te Elburg. Nieuw dit jaar is de rubriek “Nederlands Kampioen Tweejarige Tuigpaard hengsten aan de hand”. Voorheen vond deze rubriek plaats op de Nationale Tuigpaardendag te Ermelo. Echter heeft de organisatie hiervan besloten om deze rubriek niet in haar programma op te nemen.

Warmbloedpaardenfokvereniging Oldebroek en omstreken gaat deze rubriek organiseren. Op de laatste zaterdag van augustus wordt er op landgoed “Zwaluwenburg” gestreden om het felbegeerde kampioenschap! Wie heeft dit jaar de beste tweejarige tuigpaard hengst van Nederland?

Naast deze rubriek is er nog veel meer te beleven op deze dag! De dag begint met de lokale keuring aan de hand. ’s Middags wordt in de hoofdring een zeer gevarieerd programma gebracht, waarbij afwisselend hackney’s en tuigpaarden de revue passeren. In het middagprogramma wordt er, naast de rubriek voor tweejarige hengsten, gestreden om diverse kampioenschappen.

Voor meer informatie gaat u naar www.fokdagoldebroek.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment