Scherpenberg en Majuba foto Michel Molenaar

EPE - De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op dinsdag 1 augustus een frisse ochtendwandeling door de mooie bosgebieden Majuba en Scherpenberg. Ochtendstond heeft goud in de mond. Dit spreekwoord geldt zeker voor deze mooie, 3,5 uur durende wandeling. Even de wekker zetten om vervolgens met de boswachter twee bosgebieden te verkennen: Majuba en Scherpenberg. Beide gebieden zijn pas na 1920 in cultuur gebracht. Voor die tijd was het nog grotendeels woeste heide. De sporen van de bosbouw zijn nog goed te zien, maar gelijktijdig is het een prachtig gebied voor een mooie ochtendwandeling. Wandel mee en haal samen met de boswachter een frisse neus.

Start: 9.00 uur op de parkeerplaats ‘GLK op de kruising van de Koekenbergweg en de Officiersweg te Epe. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Fokko Andringa, tel. 06 - 51 543 444.

Routebeschrijving: komend vanaf de A50 Apeldoorn –Zwolle, neem afslag Epe. U passeert een rotonde, stoplichten en nogmaals een rotonde. Rijdt daarbij steeds rechtdoor (N309). Ca 1,5 km na deze 2e rotonde: 1e weg rechts nemen = Koekenbergweg. Volg deze ca 1 km tot u aan een kruising komt waar u niet verder rechtdoor kunt aan. De parkeerplaats is links.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment