HATTEM - Het fietspad over de Hanzeboog tussen Hattem en Zwolle krijgt tussen 24 juli en eind augustus 2017 een onderhoudsbeurt. De werkzaamheden zijn van maandag t/m zaterdag overdag tussen 7.00 en 19.00 uur. Tijdens de uitvoeringswerkzaamheden is er hinder voor fietsers.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit schoonmaken, stralen en het aanbrengen van nieuwe verflagen. Het werkgebied betreft een aantal meters in de lengte en in de breedte en schuift steeds op. Ter hoogte van het werk blijft er een versmalde doorgang van 1.50 meter over voor het fietsverkeer. Gedurende de werkzaamheden worden er verkeersmaatregelen getroffen om fietsers een veilige doorgang te bieden. Verkeersregelaars zijn aanwezig.

Alternatieve fietsroutes

Alternatieve fietsroutes zijn via de Oude IJsselbrug en per oversteek met veerpont ‘t Kleine Veer. Pontje ’t Kleine Veer vaart 22 april tot en met zondag 29 oktober 2017 dagelijks tussen 10.00 tot 18.00 uur. De overtocht met het pontje kost € 1,- voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment