doornspijk

DOORNSPIJK - De oldtimer trekker- en brommerrit wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd door de Oranjevereniging.  De afgelopen jaren is de rit succesvol verlopen. De start is op dezelfde locatie als vorig jaar, hoek Zuiderzeestraatweg/Kerkdijk. ‘s Morgens kunt u koffie/frisdrank of soep krijgen, bij de tussenstop wordt voor koffie /frisdrank en een broodje gezorgd en als afsluiting kunt u een hapje en drankje nuttigen. U bent van harte uitgenodigd op 1 juli.

De kosten zijn bij voorinschrijving € 12,00 p.p. en € 6,00 voor de bijrijder. De betaling kunt u doen op rekeningnummer NL46RABO0314712623 van Oranjevereniging “Moed en Vertrouwen” onder vermelding van oldtimerrit. U ontvangt dan op het terrein 5 consumptiebonnen. Bij aanvang van de oldtimerrit betalen, kan ook. De kosten zijn dan echter € 2,00 per persoon hoger.

Ook voor oldtimer bromfietsers is ook een mooie rit uitgestippeld. De kosten hiervan zijn € 5,00 p.p. U ontvangt dan op het terrein 2 consumptiebonnen. Dit jaar zal er wederom een jury aanwezig zijn voor de mooiste tractor of bromfiets. Opgave kan uiterlijk tot zaterdag 24 juni via bij voorkeur: het aanmeldingsformulier op www.oranjevereningdoornspijk.nl of via Bertjan van de Riet 06 - 25 09 71 40 na 18.00 uur Gerwin Doorneweerd 06 - 25 21 25 43 na 18.00 uur. 

Graag opgeven, anders is er geen garantie op een presentje ter herinnering aan deze dag. Let op nieuw tijdstip vertrek: U wordt vanaf 09.30 uur verwacht en om 11.00 uur vertrekt de stoet. Tractoren met dubbel lucht zijn niet toegestaan.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment