foto 17 5 2015 376

HATTEM - Op donderdag  25 mei is het Boer’n gezellig bij IJsboerderij IJscowd in Hattem. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 17.00 uur genieten van een gezonde Boer’n Bike Brunch, een gezellige markt van lokale ondernemers bezoeken of deelnemen aan een van de vele activiteiten.

Met de Boer’n Bike Brunch biedt IJscowd bezoekers voor maar € 4,- een gezonde brunch op Hemelvaartdag. De brunch is samengesteld met nieuwe streekproducten uit onze winkel. U kunt denken aan zuivel ,kaas, sappen, jamsoorten, ei of pannenkoek. Brunchen mag in de stal tussen de koeien of op een ander plekje bij de boerderij.

Activiteiten voor het hele gezin

De hele dag is er een gezellig markt met daarbij  demonstraties van bestuurbare vliegtuigen en quadcopters, een roofvogelshow,  kan er een fotoshoot in verschillende stijlen worden gemaakt of een fietsdemo met de laatste E Bikes. Voor de kinderen zijn er springkussens en kan er gespeeld worden op  de boerderij.

Natuurlijk kun je ook genieten van huisgemaakt ijs op het overdekte terras met muziek.

Op de website www.ijscowd.nl staat het volledige programma en de lijst van deelnemende ondernemers. IJsboerderij IJscowd is aan de Hilsdijk 100 in Hattem. De toegang is gratis