4

KAMPEN - Op 9 en 10 mei organiseert stichting Dierenhulp Edo Hammers twee feestelijke open dagen. Deze stichting ontvangt geen subsidie, maar biedt wel hulp aan honden, katten, overige huisdieren en zelfs gewonde wilde dieren uit het gebied waar uw krant bezorgt wordt. Op deze pagina vindt u veel voorbeelden van hun werk, zoals de ontvelde Lionel Ritsie. Met Lionel Ritsie gaat het nu supergoed, maar helaas weten ze bij het asiel dat dit niet het laatste dier is wat hulp kan gebruiken. Dieren helpen doet het asiel samen met een team van enthousiaste en gedreven vrijwilligers die 24/7 doorgaan, en hopelijk ook met uw hulp.

Op 9 en 10 mei worden er daarom twee open dagen gehouden, met verschillende en erg uiteenlopende activiteit. Zo is er een en grote veiling; Brigitte Kaandorp, wereldzeiler Henk de Velde, Marijke Helwegen, Ralf Mackenbach en het IJsselduo stelden allemaal al iets prachtigs beschikbaar. Verder is er een workshop hersenwerk voor honden, zijn er veel verschillende kramen, een grote boekenmarkt, kunnen huisdieren goedkoop gechipt worden, is er een gratis klein-huisdieren keuring door onze dierenarts, en natuurlijk de kans om een kijkje in het asiel en de dierenambulance te nemen.

Voor kinderen is er een workshop kyno&kids, speelgoed maken voor hun eigen huisdier, en meedoen aan een verloting. In totaal zijn er 16 activiteiten die te vinden zijn op de website.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment