Chantez 3

NUNSPEET - Hotel Dennenhoeve in Nunspeet biedt op zaterdag 13 september onderdak aan de tweede editie van 'Chantez!'. Tussen 10.00 en 16.00 uur staat het hotel aan de Elspeterweg volledig in het teken van 'La Douce France', het 'zoete Franse leven'.

Een tweede editie van Chantez! kon niet uitblijven na het succes van vorig jaar. Op zaterdag 13 september is het weer zover en vormt Hotel Dennenhoeve opnieuw de locatie voor een Franse themadag 'Brocante Chantez, La France'. Bezoekers kunnen er Franse producten proeven, het mooiste brocante bekijken en lekker snuffelen tussen tweedehands spulletjes op de gezellige kofferbakverkoop. Er is een troubadour aanwezig en het popkoor Vox Five uit Kampen verzorgt optredens om 13.00, 14,00 en 15.00 uur. Aan de inwendige mens is ook gedacht: het bosrijke terras of de openhaard binnen vormen heerlijke plekjes om even bij te komen met een hapje en een drankje.

Chantez! is gratis toegankelijke en is bedoeld voor iedereen die houdt van stijl en sfeer en graag ideeën opdoet in een gezellige omgeving, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn ruim voldoende – gratis – parkeerplaatsen bij het hotel en het Transferium, dat zich op loopafstand, net naast het bus- en treinstation, bevindt.

Bent u geïnteresseerd in het evenement dan kunt u zich hier natuurlijk voor aanmelden. U kunt zich opgeven voor het brocanteplein, het proefplein en voor de kofferbakverkoop. Nadere informatie is te verkrijgen bij Monique Branse van Hotel Dennenhoeve, telefoon: 0341 – 260106, e-mail: monique@dennenhoeve.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment