siebZWOLLE - Dinsdagavond 9 september vertelt Jan Siebelink over zijn nieuwe boek De blauwe nacht bij Waanders In de Broeren in Zwolle. U bent van harte welkom.

Jan Siebelink (1938) is een van de meest succesvolle schrijvers uit de Nederlandse literatuur. Hij verwierf landelijke bekendheid als schrijver van onder meer de romans Nachtschade, De overkant van de rivier (Ferdinand Bordewijk Prijs) en de bestseller Knielen op een bed violen (AKO Literatuurprijs).

Belangrijke pijlers in Siebelinks oeuvre zijn het zwaar gereformeerde geloof en het onderwijs en heeft een grote liefde voor de Franse literatuur. Met zijn charme en eigenzinnigheid weet hij menigeen in te pakken. In april 2014 verscheen zijn nieuwste boek De blauwe nacht.

De blauwe nacht
In dit boek beleeft Simon beleeft alles met ongekende intensiteit. De woelige opstandige stad, zijn eigen onrustig overspelig hart, zijn liefde voor literatuur en schoonheid gaan een ongelofelijk verband aan in zijn verbeelding en in de werkelijkheid. In een dramatische sneeuwnacht komt ten slotte alles tot een uitbarsting...

Ervaar de schrijver en zijn boek op 9 september. Reserveer hier uw kaarten 

De avond begint om 19.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment