HEERDE - Op zaterdag 9 augustus tussen 14.30 en 15.15 uur zal door bariton Gerard de Goeij een optreden in de Johanneskerk te Heerde worden verzorgd. Hij wordt daarbij op orgel en piano begeleid door de inmiddels bekende organist Thom Hesseling. De Goeij is afkomstig uit Waddinxveen en heeft jarenlang als bas in diverse koren gezongen. Na het volgen van muziek- en zanglessen heeft hij zijn stembereik ontwikkeld tot een baritonstem en is vervolgens solo gaan zingen.

Zingen is voor hem veel meer dan een hobby, het is voor hem een manier om emoties te uiten en zijn geloof met anderen te delen. Liederen uit musicals, opera's zingt hij graag, maar zijn voorliefde gaat uit naar geestelijke lied.

Tussentijds zal de uit Nunspeet afkomstige organist Hesseling enkele klassieke muziekstukken op het prachtige Holtgräveorgel van deze kerk verzorgen.

De Johanneskerk aan de Dorpsstraat 31 te Heerde is nog tot eind augustus iedere dinsdag- en zaterdagmiddag voor bezichtiging open gesteld. De toegang is gratis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment