verlos

WAPENVELD - Vanaf 14 augustus houden de verloskundigen van Verloskundigenpraktijk Mami spreekuur op locatie in bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe in Wapenveld. Naast het spreekuur in Wezep aan de Bovenheigraaf en het spreekuur in Heerde in het gezondheidscentrum aan de Brinklaan, houdt Mami nu ook elke donderdagmiddag spreekuur bij Fysio+ Fitness.

"Al vanaf februari 2005 hebben wij de verloskundige zorg voor Heerde en Wapenveld van onze voorgangster mevrouw Hilbrink overgenomen. Vanaf toen kwamen de zwangeren naar Wezep voor hun controles. In de afgelopen jaren is er behoorlijk veel veranderd in de verloskundige zorg. Het is onder andere mogelijk geworden om op verschillende locaties spreekuur te houden" aldus Marije Hup, verloskundige bij Mami. "We vinden het belangrijk dat zwangeren ons als verloskundige makkelijk kunnen vinden en bereiken. Drie jaar geleden zijn we gestart met spreekuur op locatie in Heerde en dat bleek een succes. Nu willen we dit uitbreiden voor de Wapenveldse zwangeren."

De plek Fysio+ Fitness NOV biedt nog meer. Ronald van Roeden: "Nieuw bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe is het Moeder-Kind programma. Dit bestaat uit een wekelijkse groepsles: Baby-bodyvive. Daarnaast kunnen deelnemers onbeperkt fitnessen, iedereen krijgt een persoonlijk programma wat regelmatig wordt bijgesteld door een vaste fitnessinstructeur. Ook worden informatieavonden gehouden over zwangerschaps- en bevallings-gerelateerde onderwerpen waarbij ook externe sprekers worden uitgenodigd. Je kan al vanaf 12 weken zwangerschap instromen."

"Naast het voordeel van spreekuur in eigen woonplaats, biedt het spreekuur houden bij de fysiotherapeuten nog een voordeel voor zwangeren", vertelt Marije Hup. "Doordat we zo dicht bij elkaar werken, krijgen verloskundigen en fysiotherapeuten meer inzicht krijgen in elkaars specialisme en worden er betere adviezen gegeven. We zien dit als een mooie stap in de richting van kwaliteitsverbetering."

Verloskundigenpraktijk Mami nodigt de zwangeren uit omgeving Wapenveld uit om naar het spreekuur in Wapenveld te komen, maar iedereen is en blijft ook van harte welkom in Wezep en in Heerde. Een afspraak maken of aanmelden voor nieuwe zwangerschap kan via telefoonnummer (038) 376 16 74 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00u en op maandagavond van 18.30 tot 21.00u of via www.verloskundigenpraktijkmami.nl.

Voor het maken van een afspraak met een therapeut of voor meer informatie over het Moeder-Kind programma kan men terecht bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe aan de Kwartelweg 1a in Wapenveld, telefoonnummer (038) 447 99 99 of op de website www.fysiofitnessnov.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment