ELBURG – Woensdag gaat het dak eraf in Elburg Vesting; kleedjesmarkt, braderie, kermis, gezellige terrassen, opruiming bij de winkels en in de avond een optreden met Duo Remix. Deze 3e Vestingdag zal worden gehouden op woensdag 06 augustus compleet met springkussen, suikerspinnen, schminken voor de kinderen en de afsluiter met muziek op de Vischmarkt.

De dag begint om 08.00 uur met een kleedjesmarkt in de Bloemstraat en de Ledige Stede. Kinderen kunnen hun oude speelgoed, te klein geworden kleding, spulletjes van zolder, zelfbeschilderde bloempotjes en ander prullaria verkopen. Het is verboden om langs de beek te gaan zitten, de politie zal hierop handhaven. De kleedjesmarkt is voor de kinderen bedoeld en de plaatsen zijn gratis in overleg met de organisatie – herkenbaar aan het gele hesje organisatie. Vanaf 20.00 uur zal Willem van Hooren met zijn Duo Remix ten gehore brengen samen met Hennie van de Vis, met een veelzijdig repertoire van Frans Bauer tot de Bleus Brothers, Rock & Roll, reggae, etc.

Verder kunt u lekker shoppen in de vele winkels die Elburg u te bieden heeft en overal zijn volop koopjes verkrijgbaar want de uitverkoop loopt op het eind, dus spectaculair veel voordeel. En tussendoor lekker genieten van de vele straatterrassen bij de diverse horeca gelegenheden of cultuur snuiven in de vele musea die Elburg Vesting rijk is. De zomerkermis aan de haven in Elburg is nog t/m woensdag 06 augustus.

Iedere woensdag gratis zomerconcerten in de Grote Kerk te Elburg door het Veluws Mannen-ensemble o.l.v. Wim & Wilbert Magré. Het publiek kan genieten van o.a. Negro spirituals, psalmen en geestelijke liederen. Ook zal Wilbert Magré het beroemde Quelhorst orgel bespelen. De optredens vinden plaats op alle Vestingdagen in de Grote Kerk, aanvang 11.00 uur en de toegang is gratis.

Parkeren kunt u gratis op de parkeerplaatsen bij de ingang van de stad, op 3 min. loopafstand van het winkelcentrum.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment