't HARDE - Na een fantastische week is het huttendorp van het zomerfeest in 't Harde weer afgebroken. De afgelopen week hebben 136 kinderen hutten gebouwd en hebben tal van enthousiaste vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om dit alles mogelijk te maken. Zorgboerderij Westbroek ('s Heerenloo) heeft de afgelopen week met groot materiaal geholpen om bijna 600 pallets naar het zwembad de Hokseberg te brengen. Bijna 30 kilo aan spijkers is er verspijkerd.

Er is genoten van een week lang hutten bouwen en sport en spel. Daarnaast is er op de woensdag uiteraard ook even stilgestaan bij de verschrikkelijke ramp met het vliegtuig in Oekraïne, want dat hoort helaas ook bij het leven. 

Stichting WIEL (Welzijn in Elburg) wil de volgende ondernemers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage; Berber BV, Herman de Haan, 's Heerenloo, Schoonhoven Service, Machine verhuur Oosterwolde, Boni 't Harde, Prinsbouw, Oud Holland, Van Gelder, Draaijer Installaties, BioHorma, KGS, Gamma, Papyrolux, Holland Farming, Bredewold, Altena, Totalpacking, Kim Zwennes en van Pijkeren Bouw B.v.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment