WAPENVELD - Vandaag, op 19 juli vanaf 14.00 uur, zal er aan het Oever 1 te Wapenveld voor de 4e keer het Tractorpulling evenement plaats gaan vinden. Net als de vorige jaren is de belangstelling voor deelname aan dit evenement erg groot. Uit de weide regio zijn de deelnemers aanwezig op de 110 meter lange baan om te proberen met hun tractoren de zware baan te bedwingen. Dat dit ieder jaar weer een groot spektakel is blijkt wel uit het feit dat het aantal toeschouwers ieder jaar groeit. Het is dan ook een gebeuren voor zowel jong als oud.

Ook dit jaar zullen er weer een aantal demonstraties gegeven worden door enkele grote namen. Deze keer zijn in Wapenveld aanwezig: Rising Star en Red Attraction. Behalve het feit dat ze hun kunsten op de baan vertonen zullen zij ook naast de baan aanwezig zijn zodat iedereen van dichtbij kan zien wat voor grote monsters het zijn en zullen de rijders aanwezig zijn voor het beantwoorden van vragen en het maken van foto's.

De klasse's die dit jaar gaan voor de officiële prijzen, onder het toezicht van de NTTO, zullen strijden in de volgende onderverdeling; standaardklassen 3,5; 5,5; 7 en 9 ton, sporttrucks en diverse promo klassen supersport. Voor de kinderen zijn er diverse leuke extra bezigheden buiten de baan, zoals een panna kooi, springkussen, suikerspin en dergelijke. Kortom een evenement voor iedereen.

Aanvang van dit spektakel is 14.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Voor meer informatie over dit evenement, klik HIER.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment