voet

't HARDE - Een bezoek brengen aan de A.Vogel tuinen kan 365 dagen per jaar en op eigen gelegenheid kunt u deelnemen aan een aantal leuke buitenactiviteiten Tussen zonsopkomst en zonsondergang bent u van harte welkom in de A.Vogel tuinen. Wat te denken van het Kruidentheehofje. Bezoekers kunnen zelf hun eigen theemelange maken. U plukt zelf uw eigen kruiden voor een weldadige kop kruidenthee. Om vervolgens van de pure smaak te genieten in de loungehoek op het terras bij Zorgboerderij Westbroek. Een perfect moment om even bij te kletsen of uit te rusten na een wandeling over het landgoed.

* Blotevoetenpad

Sinds de opening op 17 mei 2012 hebben al vele voeten het Blotevoetenpad getrotseerd. Hoe voelt het om op mos te lopen? Wat is het effect van de pepermuntplant op een vermoeide voet? En hoe voelen verschillende grondsoorten tussen de tenen aan? De korte wandeling met verschillende voelbelevenissen eindigt bij een waterbron naast de speeldernis.

* Wandeling (1 of 4 kilometer)

Een gratis wandelgids (bij de entree verkrijgbaar) geeft meer informatie over diverse planten, bomen en kruiden en over andere bezienswaardigheden ter plaatse. Volg de borden en verplaatst u al lezende door de A.Vogel tuinen (1 kilometer) of wandel de tocht van 4 kilometer over landgoed Zwaluwenburg.

* Speurtocht voor kinderen

In de A.Vogel tuinen is een leuke en leerzame speurtocht uitgezet voor kinderen. De gratis wandelgids (bij de entree verkrijgbaar) bevat een pagina waar kinderen de oplossingen van de vragen die op de speurtochtborden staan kunnen invullen. Wanneer kinderen de ingevulde puzzel laten zien bij de landgoedwinkel dan krijgen ze een prijs.

* Trimbaan

Een sportieve buitenactiviteit. Volg de instructies op de bordjes langs de trimbaan en werk zo aan uw gezondheid.

* Speeldernis

De Speeldernis is een speeltuin met attributen van voornamelijk natuurlijke materialen. Kinderen tot 12 jaar kunnen hier klimmen en klauteren, balanceren op de evenwichtsbalk en zwieren en zwaaien met de kabelbaan. Op het veldje kunnen ze lekker rennen, ravotten of voetballen.

U kunt de A.Vogel tuinen dagelijks, tussen zonsopkomst en zonsondergang, op eigen gelegenheid bezoeken. In de nabijgelegen landgoedwinkel kunt u de film 'Van plant tot klant' bekijken, een kopje koffie of thee drinken en producten kopen. De Landgoedwinkel is geopend t/m 25 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zon- en feestdagen gesloten. Lokatie; Eperweg 3-5 in 't Harde

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment