JAN

WEZEP - Op uitnodiging van de lokale D66 afdeling zal Jan Terlouw op 10 november spreken over geloof en politiek in Coelenhage te Wezep. Met de huidige vluchtelingencrisis en de duidelijke aanwezigheid van vele christelijke stromingen binnen de afdeling staat geloof en politiek met regelmaat centraal.

Jan Terlouw is niet alleen een bekend D66’er, maar ook een predikantszoon. Daarnaast is hij opgegroeid in de omgeving. De ervaringen van Jan Terlouw zijn daarom voor de lokale politiek van grote waarde op dit moment. De afdeling kijkt reikhalzend uit naar de lezing in Coelenhage.

Het gekozen thema is van structurele aard, omdat D66 als sociaal liberale partij, in deze regio, regelmatig oploopt tegen principiële vragen uit christelijke hoek. Daarnaast is het thema actueel met de komst van vluchtelingen, met vaak andere geloofsovertuigingen, naar ons land. D66 Noordoost Veluwe wil zich graag positioneren als vertegenwoordiger van vrijheid van alle geloven.

De bijeenkomst is volledig openbaar en de afdeling zou graag alle geïnteresseerden daarom willen uitnodigen en aanmoedigen om langs te komen. Vanaf 20.00 uur zullen de D66-fracties binnen de afdeling kort aan het woord komen over wat momenteel speelt in hun eigen gemeente. Aansluitend, vanaf ongeveer 20.45 uur, zal Jan Terlouw dan beginnen met zijn lezing. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment