WEZEP - Het bestuur van D66 Noord-Oost Veluwe heeft Michiel Scheffer, fractievoorzitter van de D66-fractie in de Provinciale Staten van Gelderland, uitgenodigd om op 5 juni in 't Trefpunt te Wezep een presentatie te geven over de regionale ontwikkeling vanuit een bestuurlijk oogpunt. Deze presentatie zal volgen na een algemene ledenvergadering van de afdeling.

Een ieder is van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen.

Gemeenten lopen met regelmaat tegen problemen aan die samen opgelost kunnen worden met de provincie. Wat zijn hierin de belangen van de provincie en hoe komt men tot een compromis met de gemeenten? Een voor de hand liggend onderwerp is het H2O-bedrijventerrein wat nog niet van de grond komt. Kan de provincie bij de ontwikkeling van het gebied een helpende hand bieden? En zo ja, hoe?

De presentatie zal plaatsvinden in het 't Trefpunt, Stationsweg 25 te Wezep. Het zal aansluitend zijn aan een vergadering voor de leden van de afdeling. De presentatie zal naar verwachting beginnen rond 21.00uur, nadat het officiële gedeelte is afgelopen. De ledenvergadering is openbaar en zal om 20.00 uur beginnen. Indien u alleen belangstelling heeft voor de presentatie van de fractievoorzitter van D66 uit de Provinciale Staten staat het u vrij om rond 21.00 uur binnen te komen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment