REGIO - D66 Gelderland toont zich verheugd met het behaalde resultaat tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. “Dit is een bevestiging dat de inwoners van Gelderland samen met onze partij vooruit willen”, aldus Michiel Scheffer, fractievoorzitter van D66 Gelderland. Met 7 gekozen statenleden gaat D66 Gelderland zich de aankomende 4 jaar inzetten voor meer banen, minder lasten en beter onderwijs. Namens D66 nemen de volgende personen plaats in de Provinciale Staten: Michiel Scheffer, Fleur van der Schaik, Rita Braam-van Valkengoed, Lucia van Milaan, Rigo Heldoorn, Céline Blom en Stan Hellegers.

D66 was de afgelopen campagne veelvuldig op pad om met de inwoners van Gelderland in gesprek te gaan. Zonder vrijwilligers was het onmogelijk geweest om zoveel mensen te bereiken. D66 Gelderland prijst zich gelukkig met haar vrijwilligers en wil ze dan ook hartelijk danken voor de getoonde inzet. Mede dankzij hen is deze mooie verkiezingsuitslag gerealiseerd. Uiteindelijk draait het allemaal om de kiezer die zich uitgesproken heeft en net als D66 vooruit wil en inzet op nieuwe groei. D66 Gelderland dankt de kiezer voor het behaalde resultaat en uitgesproken vertrouwen.

De kern van het verkiezingsprogramma van D66 Gelderland is ‘Meer banen, Minder lasten, Beter onderwijs’. D66 wil terug naar de basis en in gesprek gaan met de inwoners van Gelderland. Volgens Michiel Scheffer is de overheid namelijk te ingewikkeld geworden wat tot stroperige besluitvorming heeft geleid: “Wij willen dat de overheid simpel, slagvaardig en aanspreekbaar is. Dus geen grote trage ambtelijke apparaten en ondoorzichtige besluitvorming. Gelderland heeft behoefte aan een daadkrachtig bestuur, meer banen, minder lasten en beter onderwijs voor alle inwoners.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment