WEZEP - Maandagavond 9 maart organiseerden Omroep Gelderland en de Stentor het Groot Gelders lijsttrekkersdebat. Van liefst vijftien partijen waren kandidaten aanwezig in congrescentrum Coelenhage in Wezep. Aan de hand van prikkelende stellingen werden de lijsttrekkers stevig aan de tand gevoeld over hun standpunten en het belang van stemmen voor Provinciale Staten op 18 maart.

Economie, leefbaarheid, bereikbaarheid, werkgelegenheid, recreatie en duurzaamheid, alle onderwerpen die voor de Noord-Veluwe van belang zijn kwamen aan bod. De avond werd geleid door Annemieke Schakelaar, presentatrice van Omroep Gelderland. Zij zorgde ervoor dat ook de aanwezigen in de zaal ruim de gelegenheid hadden om de lijsttrekkers vragen te stellen over hun standpunten.

Aan het einde van de avond ging de publieksprijs voor beste debater ging naar Jan Jacob van Dijk, lijsttrekker voor het CDA Gelderland. Vervolgens was er gelegenheid onder genot van een drankje door te praten met de lijsttrekkers en de verschillende stands van de partijen te bezoeken. Het kan niemand ontgaan zijn deze avond: ga vooral stemmen op 18 maart!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment