ERMELO/OLDEBROEK Tijdens een goed bezochte bijeenkomst in Ermelo heeft de Statenfractie van de VVD al haar locale Veluwse fracties bijgepraat over het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen. De afgelopen 4 jaar heeft Gelderland bijna 4 miljard geïnvesteerd, en is het overgrote deel van de toen gestelde doelen gerealiseerd. Er is werkgelegenheid gecreëerd, ondernemers zijn ondersteund, gebieden zijn vitaler, leefbaarder en dynamischer gemaakt, de samenwerking met andere overheden is versterkt en burgers zijn betrokken bij het beleid.

Gedeputeerde Jan Markink: “Dit zijn onze resultaten,want zonder partners wat het niet gelukt. We hebben niet alleen de uitdaging opgepakt, we hebben ook veel bereikt. Daar mogen we best trots op zijn.”

Natuurlijk wilde de grootste Gelderse fractie ook haar standpunten toelichten, voor de komende periode, en natuurlijk de nieuwe kandidaten voor de komende verkiezingen op 18 maart presenteren.

De lokale vertegenwoordiger voor de Veluwe wordt Hans de Haan uit Ermelo. Ook hij luisterde aandachtig naar de Oldebroekse wensen en verwachtingen. Want juist Oldebroek verwacht veel van Provinciale steun bij de ontwikkeling van de Noord Veluwe. Met name bij de ontwikkeling van het Businesspark H2O, en de aansluiting op de Rijksweg A28. Maar ook bij plattelandsontwikkelingen, centrum ontwikkeling Wezep, en niet te vergeten de windmolens zullen we de Provincie regelmatig treffen.

Bij de laatste Statenverkiezing bleek de VVD de grootste groeier in de gemeente Oldebroek, en daar wil de lokale VVD graag mee doorgaan. Ook in de provincie werd de VVD toen de grootste.

Nu is het van belang dat de burgers ook de weg naar de stembus op 18 maart kunnen vinden. De VVD is er klaar voor!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment