WEZEP - De ChristenUnieOldebroek houdt een informatieavond in verband met de verkiezingen voor het Waterschap en de Provinciale Staten. De avond wordt gehouden op dinsdag 17 februari a.s. in Noorderlicht, Mariënrade 1 te Wezep. Vanaf 19.30 uur kunt u binnenlopen voor koffie en om 19.45 uur start het programma. Gerard van den Brandhof, lijsttrekker van de ChristenUnie en Theo Brand, communicatiemedewerker van het Waterschap Vallei en Veluwe zijn bereid gevonden om te vertellen over de werkwijze van het Waterschap en de rol van de ChristenUnie daarin. En waarom het belangrijk is dat u gaat stemmen.

Tijdens deze avond kunt u al uw vragen over het Waterschap stellen. Er zal ook een quiz gehouden worden over het Waterschap en de winnaar krijgt wel een heel bijzondere prijs, namelijk een middag meegaan met een muskusrattenvanger van een Waterschap. Bereid u dus goed voor.

Uiteraard zal ook aandacht besteed worden aan de verkiezingen van Provinciale Staten. Beide verkiezingen vinden plaats op woensdag 18 maart a.s.

U wordt uitgenodigd aanwezig te zijn en neem uw buren, vrienden en kennissen ook mee. Ook zij zijn van harte welkom.

Zie ook de website https://valleienveluwe.christenunie.nl/

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment