Elburg Oldebroek

ELBURG/OLDEBROEK - De lokale SGP-jongeren Elburg/Oldebroek zullen vrijdagavond 6 maart 2020  in gesprek gaan met Kees van der Staaij over diverse politieke actuele onderwerpen! Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer, zal aanwezig zijn om te spreken over thema’s als ‘voltooid leven’, ‘onrust onder boeren’ en ‘de toekomst van de EU na Brexit”.

Voor de pauze gaat Hans van ’t Land in gesprek met Kees van der Staaij. Naast actuele politieke vraagstukken die ter sprake zullen komen, zal er na de pauze ook volop de gelegenheid zijn om vragen te stellen aan Kees van der Staaij. 6 maart is een bijzondere avond, omdat de lokale commissie in 2020 haar 5-jarig bestaan viert. In 2015 is de commissie namelijk na een periode van inactiviteit weer actief geworden. Deze avond geldt daarom ook als jubileumavond! Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en drankje!

De avond zal worden gehouden in ’t Huiken in Elburg (Lange Wijden 33, Elburg).

De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur zal de avond beginnen. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de onkosten zal er een collecte worden gehouden. De organisatie heet iedereen van harte welkom!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment