zet

ERMELO - Wie meer wil weten over het liberalisme, kan op donderdagavond 14 november in Horst terecht. Het bestuur van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe biedt belangstellenden kosteloos een workshop aan onder leiding van de Sander Janssen uit Hengelo. De VVD docent politieke oriëntatie leidde eerder dit jaar succesvolle workshops in Harderwijk en Nunspeet. Deze 3e workshop vindt plaats van 19:30-22:00 uur in een professioneel leslokaal van de Business Opportunity School BOS aan de Horsterweg 192 in Horst, gemeente Ermelo. 

Sander Janssen is VVD raadslid in Hengelo en lid van het VVD bestuur Regio Oost (provincies Gelderland en Overijssel). Hij neemt de deelnemers mee in de oorsprong en ontwikkeling van het liberalisme in Nederland. De workshop geeft een persoonlijke verdieping van de mens- en maatschappijvisie gebaseerd op de liberale kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid en sociale rechtvaardigheid. 

De workshop is toegankelijk en kosteloos voor elke inwoner. Aan deelneming zijn geen verplichtingen verbonden en dient uitsluitend om de eigen kennis van het liberalisme te verdiepen. Aanmelden bij Gonny Otter, mail hhjotter@solcon.nl en gsm 06-51828053 met opgave van naam, mail en telefoonnummer. Vol is vol. De volgorde van aanmelding bepaalt de samenstelling van de deelnemersgroep.  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment