sgp oldebroek logo

WEZEP  - Op dinsdag 2 april houdt SGP Oldebroek haar Algemene Ledenvergadering. Na de pauze van de ledenvergadering gaat u met elkaar in gesprek over jeugdzorg in de gemeente Oldebroek. Iedereen is hierbij welkom en het thema zal zijn ‘’Jeugd en mijn gedrag?’’

Heeft u weleens nagedacht over uw verantwoordelijkheid voor de jeugd? Is uw houding hét voorbeeld, mogen jongeren zich spiegelen aan uw gedrag? Belangrijke vragen die spelen rondom de jongeren en jeugdzorg. Graag gaan we met u in gesprek!

Daarom nodigt de SGP u graag uit op een speciale locatie, de Huiskamer van Wezep. Met medewerking van de SGP-fractie door Tom de Nooijer, Lambert Jongetjes straathoekwerker van Nummer13 onder andere in de gemeente Oldebroek en de Huiskamer van Wezep.

Het interactieve forum aan de hand van prikkelende stellingen wordt geleid door Rik van de Beek, fractielid van de SGP in Oldebroek. Neemt u uw vragen en opmerkingen mee? Men ziet u graag!

De avond wordt gehouden in de Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16 in Wezep. De inloop van de Ledenvergadering begint om 19:30. Het forumgesprek over jeugdzorg zal plaatsvinden vanaf 20:15.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment