lia

WEZEP Wezepse Lia van Dijk staat op nummer drie van de Partij voor de Dieren-kandidatenlijst voor de provinciale verkiezingen. Zij wil zich inzetten voor een duurzame toekomst en de kwaliteit van de leefomgeving voor mens en dier in Gelderland. Daarin passen wat haar betreft geen megastallen, verstikking van de natuur en uitbreiding van asfalt en vliegverkeer. Maar wel ruimte voor natuur, besparing en duurzame opwekking van energie, goed openbaar vervoer en diervriendelijke, regionale, biologische landbouw met meer biodiversiteit en minder gif.

 

Lia is al lange tijd actief voor de Partij voor de Dieren. Ze was onder meer fractievoorzitter en Statenlid in Overijssel. De nodige ervaring is dus aanwezig om na 20 maart direct aan de slag te kunnen als Statenlid. “Ik ben er klaar voor om de komende vier jaar op te komen voor een groen, duurzaam en diervriendelijk Gelderland”, aldus Lia.

De Partij voor de Dieren heeft nu twee zetels in de Gelderse Staten. Sinds de partij in 2006 in de Tweede Kamer is vertegenwoordigd, is het aantal zetels in provincies, gemeenten, waterschappen en andere overheden bij elke verkiezing verder gestegen. Zetelwinst in Gelderland ligt dan ook in de lijn der verwachting. Lia: “Verdubbeling is zeker mogelijk, want steeds meer mensen ontdekken de Partij voor de Dieren. Wij stellen niet de belangen van een groep mensen centraal, maar de gehele planeet en al haar bewoners.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment