anita

OLDEBROEK - Klein Gansei, in 2018 met voorkeurstemmen gekozen als raadslid in de gemeente Oldebroek, verlaat Algemeen Belang Oldebroek (ABO). Zij start per omgaande de fractie Burgerpartij Oldebroek en blijft lid van de gemeenteraad. Over de reden van vertrek wil Klein Gansei niet teveel in details treden: “Ik heb geen behoefte aan negatieve uitspraken over het vertrek bij ABO. Daar heeft niemand iets aan en wordt niemand beter van. Het is meer dan jammer dat het zo heeft moeten lopen. Dit had ik ook nooit kunnen bedenken toen ik als kandidaat gevraagd werd.”

Anita Klein Gansei had en heeft duidelijke ideeën over de politieke koers. Open, eerlijk, transparant, dienend, sociaal en integer. Duidelijke verschillen in opvattingen kwamen boven drijven en, na meerdere pogingen om een breuk te voorkomen, bleken deze onverenigbaar en ontstond niet de noodzakelijke ruimte om dit ten positieve te keren.

Klein Gansei behoudt haar zetel. Het werk als volksvertegenwoordiger vindt zij ontzettend belangrijk en eervol. Ze wil graag met positieve energie haar rol als volksvertegenwoordiger vervolgen, ze gaat verder als eenvrouwsfractie. “Het vertrouwen als raadslid en de opdracht daartoe had ik al gekregen van de kiezer en dat is de beste basis om, met de blik vooruit, positief verder te gaan”.

“Ik wil heel graag mijn energie richten op een fijne en sociale Oldebroeker samenleving. We zitten met 19 raadsleden de gemeenteraad voor Oldebroek met ruim 23.000 inwoners. Er is echt meer dan genoeg te doen om die samenleving optimaal, positief en vooruit kijkend te vertegenwoordigen.”

Klein Gansei vervolgt haar missie als gemeenteraadslid in Burgerpartij Oldebroek en vormt daarmee de zevende fractie in de gemeenteraad van Oldebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment