CA2 2448

Mijn naam is Jack Hellendoorn, 60 jaar en getrouwd met José. Samen hebben wij twee geweldige dochters en wonen wij al drieëndertig jaar in het mooie dorp Wezep. Ik werk bij KPN en mag daar voor het bedrijfsonderdeel consumentenmarkt lid zijn van de ondernemingsraad als voorzitter. Ook ben ik actief kaderlid van mijn vakbond, waarbij ik direct betrokken ben bij onder andere de cao-onderhandelingen van KPN. In mijn spaarzame vrije tijd geniet ik van mijn tuin, spannende boeken en probeer ik ook nog wat aan beeldhouwen te doen. Verder houden wij van reizen en van het leven.

Politiek actief

Ik ben lid geworden van de PvdA Oldebroek om zo een ander democratisch en sociaal geluid te laten horen binnen de gemeente. Op dit moment ben ik beëdigd commissielid Ruimte en Leefbaarheid.

Standpunten

Voor mij telt iedereen mee. Ik sta voor een sociale gemeente Oldebroek. Waar iedereen meetelt. Ook als je even door omstandigheden niet alles kan doen wat je zou willen doen. Als het gaat om gezondheid dan houdt dit voor mij ook in dat er bijvoorbeeld geen vliegtuigen laag over onze kernen vliegen met als gevolg veel fijnstof en toenemend lawaai.

Lelystad Airport mag niet open voordat het luchtruim opnieuw is ingedeeld. Dat is de mening van de lokale, provinciale én landelijke PvdA!

Ook willen we een goede toegang tot de bedrijventerreinen Wezep Noord en H2O via de A28 en A50. Dit mag geen negatieve effecten hebben op het verkeer in Wezep en Hattemerbroek. Hiervoor kan het wenselijk zijn dat de bestaande op- en afrit wordt behouden. We zijn daarbij transparant over wat wel en niet kan.

Stem PvdA!

Stem op mij omdat ik sociaal betrokken ben, open en niet bang om op te komen voor de sociaal zwakkeren in onze gemeente. Ik schroom niet om gevoelige onderwerpen aan de kaak te stellen. Ik ben er voor u en voor jou.

https://www.youtube.com/watch?v=SBNVWMnzQV0

https://www.youtube.com/watch?v=D3g3F-GGqDI

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment