CA2 2415

WEZEP - Weet u nog niet op wie u gaat stemmen? Kom dan dinsdag 13 maart naar de Huiskamer van Wezep. Hier kunt u kennismaken met de lijsttrekker van de PvdA Oldebroek-Wezep: Bert-Jan Dokter. In zijn privéleven verdient Bert-Jan zijn boterham als ICT-specialist voor een ICT-dienstverlener uit Heerenveen. Daarnaast is hij actief als vrijwilliger bij de Loco Media Groep, als voorzitter en dj. Hij is getrouwd en vader van twee pubers.

Politieke interesse

De politieke interesse van Bert-Jan Dokter ontstond in de tijd van de moord op Pim Fortuyn en de daarop volgende verdeeldheid. ‘Het werd PvdA, omdat ik bij die partij niet alleen proefde wat ze van anderen vonden, maar ook zag dat ze er vervolgens de verantwoordelijkheid voor namen en er iets mee deden.’

In gesprek met…

Wilt u meer weten? Kom dan naar de Huiskamer in Wezep. Het gesprek begin om 19.30 uur en u heeft tot 21.00 uur de tijd om Bert-Jan Dokter te bevragen over zijn plannen met de gemeente Oldebroek. U vindt de Huiskamer van Wezep aan de Meidoornpassage 16 in Wezep.

Meer informatie:

http://www.huiskamervanwezep.nl/event/kom-in-gesprek-met-de-pvda/?instance_id=9063

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment