Bezoek Consmema 2

HATTEMERBROEK - Op vrijdag 9 maart heeft CDA Gelderland een bezoek gebracht aan Consmema te Hattemerbroek. Het gezelschap bestond uit het bestuur van CDA Gelderland, Statenleden Harold Zoet, Daisy Vliegenthart en Bert Komdeur, Gedeputeerden Jan Jacob van Dijk en Bea Schouten en Tweede Kamerlid Evert Jan Slootweg. Daarnaast waren raadsleden en wethouders uit de regio aanwezig. Consmema is een van de gevestigde ondernemingen op het nieuw aangelegde bedrijventerrein H2O. De oorspronkelijke locatie van Consmema in het centrum van is medio 2017 is door groei van het bedrijf verruild voor bedrijventerrein H2O. Bij de bouw van het nieuwe pand is veel aandacht besteed aan duurzaamheid.

Na de presentatie en rondleiding door het moderne en vooruitstrevende bedrijf gingen de Gelderse politici met elkaar in gesprek om afstemming te bevorderen op Gelderse thema’s en om de Gelderse belangen te behartigen. Door elkaar regelmatig te spreken zijn de lijntjes zeer kort tussen de lokale, provinciale en landelijke politiek en kunnen de CDA-politici elkaar versterken. Thema’s welke onder andere aan bod zijn gekomen waren de files op de A28 en A50. Directeur Johan Kooij vindt H2O een prachtig bedrijventerrein maar mist de ontsluiting met de snelweg. Daarnaast kwamen onderwerpen als vliegveld Lelystad, maar ook de moeite om technisch geschoold personeel te vinden aan bod.

Aanstaande vrijdag 16 maart brengt Esther de Lange, delegatieleidster van de CDA- fractie in het Europees Parlement een bezoek aan o.a. Consmema. Vervolgens is zij te gast op het minisymposium 'Ondernemen in Europa' in zaal Hanzeheerd bij Zoethout Eigen Werk in Hattem. Het symposium start om 15.45 uur en is vrij toegankelijk.

Bezoek Consmema 1

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment