scholierenwed

ELBURG - De VVD is de grote winnaar van de scholierenverkiezingen op het LFC in Elburg. Na het tellen van alle stemmen kwam VVD Elburg met virtueel vijf zetels als winnaar uit de bus. Ook veel Oldebroeker scholieren bezoeken  deze school. Dat was ook de reden dat VVD Oldebroek hier aanwezig was. De Stembus van TV Gelderland stond woensdag 7 maart bij het Lambert Franckens College in Elburg. Scholieren discussieerden met de kandidaat-raadsleden en aan het eind van de middag vonden de verkiezingen plaats.

De VVD was deze keer, met de ChristenUnie, met afstand de grootste partij bij de verkiezingen op de middelbare school. “Wij zijn blij dat we met onze standpunten de jeugd weten aan te spreken. De uitslag geeft vertrouwen voor de komende tijd. Immers, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst,” aldus Marga Schoots, lijsttrekker VVD Elburg. Hoewel dit natuurlijk nog niet de echte verkiezingen zijn, is het wel een mooie opsteker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Dan gaat het er echt om. De jeugd geeft het voorbeeld.

Ook in Oldebroek hoopt Henk Kemp, lijsttrekker VVD Oldebroek,  de steun van vele jongeren te krijgen. Op onze  kandidatenlijst komen zelfs 3 jongeren bij de eerste 5 voor! Er is dus keus genoeg. VVD Oldebroek gaat voor lokale belangen, met steun van VVD ers in de Provincie en de 2e Kamer. Stem op een echte lokale partij, met goede contacten in Den Haag.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment