IMG 1740 1 kln

Erna van den Bosch- Pleijter is getrouwd met Wichard en samen hebben ze 4 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar. In haar dagelijkse leven is naast vooral moeder, werkzaam als bloembindster.  Van kinds af aan is haar al geleerd om je in te zetten voor de samenleving, oog te hebben voor je naasten en je talenten in te zetten waar mogelijk is, haar ouders waren daarin een levend voorbeeld voor haar. Ook politiek gezien was het gezin altijd betrokken en meelevend, als kinderen werden ze daar al jong in meegenomen.  Sinds een aantal jaar is haar interesse in politiek toegenomen. Vooral de kinderen en jongeren in de gemeente hebben een speciale plek in haar hart. Door goed naar ze te luisteren, betrokken te zijn en het gesprek aan te gaan, komen de meest prachtige verhalen boven, maar ook vaak zorgen, problemen, hobbels die genomen dienen te worden, maar niet wetend hoe. 

Om een sterk en stabiel netwerk te kunnen creëren voor kinderen en jongeren die dat nodig hebben, is samenwerking van diverse partijen zoals gemeente, kerk, scholen, essentieel.  Door zich verkiesbaar te stellen, hoopt ze een verschil te kunnen maken voor onze kinderen en jongeren, zij zijn tenslotte de toekomst voor ons prachtig Oldebroek! 

Laatst las ze Prediker 11: 9  “Geniet dus, beste vriend, van je jonge jaren, haal je hart op aan de dagen van je jeugd. Volg de wegen die je hart wil gaan, gun je ogen wat ze wensen. En onthoud daarbij dat God je aan zijn oordeel onderwerpt.” (NBV)  En dat gunt ze ieder kind, zonder uitzondering!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment