't LOO - Op woensdag 24 september wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Algemeen Belang Oldebroek (ABO) gehouden. Leden en belangstellenden zijn van harte welkom (inloop + koffie vanaf 19.30) in buurthuis “t Grinthuus, Morelissenstraat 1 op “t Loo -Oldebroek. Aanvang vergadering 20.00 uur.

ABO bestaat 5 jaar

Al weer 5 jaar geleden op 24 september 2009 werd ABO opgericht. De nieuwe politieke partij kwam in 2010 vanuit het niets met 3 zetels in de gemeenteraad van Oldebroek. Na 4 jaar oppositie voeren werd ABO door de kiezers in maart 2014 beloond met een extra raadszetel. ABO is daarmee nu al de tweede politieke partij van de gemeente Oldebroek.

Sinds dit voorjaar werkt Lydia Groot als ABO-wethouder in het College van B&W. Lydia zal tijdens de ledenvergadering op 24 september toelichten wat haar eerste bevindingen en ervaringen zijn in Oldebroek.

Welkom!

Bent u geen lid van ABO maar hebt u wel belangstelling en/of wilt u de vergadering bijwonen? Schroom niet en stuur even een email naar: info@abo-oldebroek.nl

Dan krijgt u de vergaderstukken (agenda en verslag) van te voren toegestuurd.

U bent van harte welkom!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment