koffie

OLDEBROEK - De koffie-ochtend commissie houdt woensdag 6 april een thema-ochtend over de vervolgde kerk. Wereldwijd worden miljoenen christenen gediscrimineerd, mishandeld of zelfs gedood om hun geloof. Een spreker van Open Doors vertelt over christenvervolging onder meer aan de hand van eigen ontmoetingen met vervolgde christenen. Waar worden christenen vervolgd en waarom?

De verhalen uit de Vervolgde Kerk zijn vaak schrijnend, maar ze bevatten ook een inspirerende boodschap over volharding in geloof, moed en de kracht van gebed.

Open Doors is een interkerkelijke organisatie die sinds 1955 vervolgde christenen steunt. Open Doors brengt bijbels, geeft training en praktische hulp aan christenen in zo’n vijftig landen. Meer informatie is te vinden op www.opendoors.nl.

Naast een collecte ter bestrijding van de onkosten zal er ook gelegenheid zijn om een gift te geven voor het werk van Open Doors.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Maranatha- kerk aan de Verlengde Looweg 25 te Oldebroek en begint om 9.30 uur. U bent van harte uitgenodigd .

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment