maxresdefault

OLDEBROEK - Zondag 7 februari 2016 organiseert Luctor et Emergo, Mheneweg Noord 1, in Oldebroek twee concerten met Elly en Rikkert. Om 14.30 uur begint het kinderconcert (voor kinderen vanaf 4 jaar) en om 19.00 uur het concert voor volwassenen (vanaf 12 jaar). De toegang is vrij; er is wel een collecte om de kosten enigszins te dekken. Het concert voor kinderen is een feestelijke belevenis voor iedereen; de toegang is vanaf 4 jaar.

Elly en Rikkert putten uit de grote voorraad liedjes die ze in de loop der jaren voor deze leeftijdsgroep hebben geschreven en waarvan er veel bekend zijn geworden; ze worden gezongen door koren, op scholen, in kerken en clubs.

Ook bij de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Liedjes met een bijbelse inhoud, maar ook situaties uit het dagelijks leven die voor kinderen herkenbaar zijn, passeren de revue. Er is vrolijkheid en humor, er zijn twee geweldige muikanten die hen begeleiden, een feest voor jong en oud.

In hun programma voor volwassenen maken zij een keus uit hun repertoire voor de grote mensen (vanaf ca. 12 jaar). Van liedjes uit de jaren '70 tot en met hun nieuwste cd 'In het voorbijgaan', die zeer lovend ontvangen is.

Een breed scala aan onderwerpen: bijbelse thema's, poëzie en cabaret.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment