Elburg zomer

ELBURG - Vorig jaar heeft Wim Magré een ensemble samengesteld van zestien ervaren zangers voor de zomerconcerten in Elburg. Totaal trokken deze vier concerten meer dan 2.500 bezoekers, waardoor het plan ontstond om door te gaan met dit mannenensemble. Inmiddels hebben de heren er al diverse repetities op zitten om in de zomer van 2014 concerten te geven op meerdere locaties in het land.

Tijdens de Vestingdagen in de sfeervolle binnenstad van Elburg geeft het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wim Magré iedere woensdag van 23 juli t/m 20 augustus gratis concerten in de prachtige Grote Kerk te Elburg.

Het beroemde Quellhorst orgel wordt bespeeld door de organist Wilbert Magré. De concerten beginnen om 11.00 uur en duren ongeveer een uur.

Nieuwe CD Veluws Mannenensemble

Ook hebben de heren een cd opgenomen. Om deze cd te presenteren zijn er een aantal zomerconcerten gepland op verschillende locaties in het land. Tijdens deze concerten bespeelt Wilbert Magré het orgel. Het repertoire bestaat onder andere uit negro spirituals, psalmen en geestelijke liederen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment