WANDELING

WEZEP - Op 22 december tussen 17.00 – 20.00 uur kun je vanaf Hoeve Op Vollenhof al wandelend over het landgoed Vollenhof het kerstverhaal beleven.

Tijdens de wandeling over verlichte paden en wegen door het bos worden er op een aantal plekken fragmenten uit het kerstverhaal verteld, gespeeld en bezongen met aan het eind van de tocht de stal “van Bethlehem” waar het allemaal begon. Jezus, geboren in een kribbe.

Een mooi avontuur voor jong en oud om het verhaal te beleven. Chocolademelk, koek en gezelligheid ontbreken in de stallen, schuilplaatsen en op deel van de boerderij “Hoeve Op Vollenhof” niet. Deze kerstwandeling is een samenwerking tussen Paulus- en Kruiskerk, landgoed Vollenhof en zorgboerderij Hoeve Op Vollenhof.

Aanmelden kan via mailadres kerstopvollenhof@gmail.com t/m 20 december. Naast het aantal personen (volwassenen en kinderen) ook graag aangeven of je rond 17.00, 18.00 of 19.00 uur Zou willen starten. Kosten zijn 4 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot 12 jaar (voor de wandeling, koek en drinken).

Vollenhof, Vollenhofsweg 3, Wezep.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment