Laudate Deum

WEZEP - Het christelijk mannenkoor Laudate Deum heeft voorafgaand aan de jaarlijkse barbecue, ter afsluiting van het voorseizoen in en rond het Hervormde centrum 'de Schakel' op 28 juni j.l twee leden in het zonnetje gezet. Henk Kragt vanwege het feit dat hij 25 jaar koorlid is en Jan Clement die afscheid heeft genomen, als eerste voorzitter.

Foto's Jan van de Pol; voor meer foto's klik HIER.

Henk was in januari al 25 jaar bij het koor, maar toen is besloten hier later aandacht aan te geven, i.v.m. ziekte van zijn vrouw. Gisteren was het dus zover dat Henk een ingelijste oorkonde in ontvangst mocht nemen en een zilveren speld opgespeld kreeg van de nieuwe voorzitter.

De nieuwe voorzitter Henk Sellies sprak de hoop uit dat Henk nog vele jaren in goede gezondheid in het koor mag zingen. Zijn vrouw Reintje werd een mooie bos bloemen aangeboden.

Een ander lid wat in het zonnetje c.q. bloemen is gezet is Jan Clement. Jan is al sinds 1970 lid van het koor en heeft in al die jaren verschillende functies in het bestuur vervuld waarvan 11 jaar als eerste voorzitter. Jan werd geprezen om zijn tomeloze inzet voor het koor dat hem zo na aan het hart licht. De voorzitter memoreerde dat met de woorden als er iemand erelid zou moeten zijn hij dat verdiende. Jan was eigenlijk in maart met de jaarvergadering al aftredend, maar op verzoek van het bestuur nog aangebleven tot de barbecue en dat had namelijk een reden. Jan is in april namelijk koninklijk onderscheiden met een lintje en als hij toen terug was getreden was hij geen eerste voorzitter meer.

De nieuwe voorzitter sprak de hoop dat Jan met al zijn ervaring hem zo als dat nodig mocht zijn met raad en daad bij kon staan. Voor Jan zijn vrouw Jentie was er ook mooie bos bloemen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment