OLDEBROEK - Kom jij ook op de VBW Tienernacht? De nacht heeft als thema: "You're a Star". Dat betekent dat jij een ster bent. Een ster die mooi is, prachtig licht uitstraalt en gemaakt is door je Schepper. Wil je meer weten, kom dan. Dit jaar wordt de Tienernacht een bijzondere nacht.... Breng al je vrienden en vriendinnen maar mee. Leeftijd van 12 tot en met 15 jaar. Jonger dan elf jaar? Je bent dan ook welkom als je na de zomervakantie naar het voortgezet onderwijs gaat.

Je gaat in de tienernacht sportief bezig: breng dus je laarzen en je sportschoenen voor in de gymzaal mee... Vergeet niet je douche-, zwem-, slaapspullen en schone kleding mee te nemen. Laat energiedrankjes maar thuis: Die zijn niet welkom!! Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want je gaat bezig op de stormbaan en met water (slotentocht). Er zijn diverse creatieve workshops...

's Avonds komt cabaretier Jo de Rijcke optreden met een ontspannen programma en een inspirerende boodschap over Gods liefde voor jou. Jij bent een ster: You're a star. Ook komen er enkele muziekgroepjes  zingen.

Alles verklappen, dat doet het Vakantiebijbelweek Tienernacht Team nog niet... Kom dus en zet het alvast in je agenda: Donderdagnacht 28 augustus Tienernacht, Vrijdag 29 augustus: Uitslapen.... Tot ziens op donderdagavond 28 augustus om 17.45 uur bij Kulturhuus "de Talter" in Oldebroek. Zorg dat je voor de tijd een klein beetje gegeten hebt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment