WEZEP - In week 34 (16 tot 23 augustus) wordt er in Wezep een 'Pray for Wezep' georganiseerd. De organisatie wil met zoveel mogelijk mensen, jong en oud, een week 24/7 gaan bidden voor het dorp en de omgeving. Iedereen kan zich aanmelden en je kunt 1 of meerdere uren meedoen. Je kunt natuurlijk ook diverse momenten in deze week inplannen. De bedoeling is dat ieder van de 168 uren wordt ingevuld door minimaal 1 persoon. Het mooiste en fijnste is natuurlijk als dat meerdere personen zijn.

Samen bidden is nodiger dan ooit. Op de bres staan voor het dorp en de omgeving, zodat er een andere sfeer mag ontstaan. Leven i.p.v. dood. Doe jij mee? Waar? Jeugdhonk NGK Wezep, Zuiderzeestraatweg 503 (de Morgenster).

Jak. 5: 16b – het gebed van een rechtvaardige vermag veel en mist zijn uitwerking niet. De organisatie is benieuwd wat God gaat doen deze week door Zijn Heilige Geest.

Inschrijven kan door op deze link te klikken. Onthoud de code goed, zodat je eventuele wijzigingen later nog kan doorvoeren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment