'T LOO - Gisteren, zaterdag, werd er flink getraind op de motorcrossbaan achter de Vreeweg in 't Loo en op maandag is de grote wedstrijd. De zondag wordt veelal gebruikt om de motoren te poetsen en nog wat te sleutelen. Daarom ontstond het idee om een sing-inn te houden op deze zondagavond (8 juni), speciaal om de deelnemers van de Motorcross kennis te laten nemen met het geloof. De Christian Motorcyclist Association (CMA) zal haar bijdrage verlenen in deze sing-Inn door een getuigenis te geven van hun geloof. Op zware motoren komen zij aangereden maar bij het geven van hun getuigenis hoor je waar hun hart vol van is.

De band Breath Deep uit Emmeloord zal zorgen voor de muzikale begeleiding in deze Sing-Inn. De sing-inn begint om 19.00 uur.

Tijdens deze sing-inn wordt het boek "High way to Heaven" beschikbaar gesteld. Dit is een bijbeluitgave voor bikers waarin het Nieuwe Testament, de Psalmen en de Spreuken zijn opgenomen. De dienst valt onder de verantwoording van de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie (IECO).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment