OOSTENDORP - Op donderdag 5 juni a.s. organiseert het christelijke mannenkoor 't Harde e.o. de traditionele zomerzangavond voor belangstellenden in het Buurtgebouw in Oostendorp. Waar voorheen deze avond alleen bedoeld was voor de ouderen uit de regio, zijn nu de deuren voor zowel ouderen als jongeren geopend. Daarom zal dit jaar het jonge talent Romee Stijf uit Heerde haar zeer gewaardeerde medewerking verlenen. Naast het mannenkoor, dat tijdens zijn optreden christelijke en vaderlandse liederen zal laten horen, zal Romee twee keer acte de présence geven.

Het belooft weer een mooie avond te worden waar u in de pauze de koffie gratis wordt aangeboden. Ieder jaar wordt er voor een locatie in de gemeenten Oldebroek of Elburg gekozen. Dit jaar is Oostendorp aan de beurt. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Na de zomerzangavond in Oostendorp hoopt het Chr. Mannenkoor 't Harde e.o. nog twee keer voor de zomervakantie te repeteren. Op deze avonden is er de mogelijkheid voor adspirant leden om eens mee te zingen of te luisteren. Het mannenkoor uit 't Harde kent weer een lichte groei - ook van jonge leden - en het zou prachtig zijn als deze ontwikkeling zich zou voortzetten. Maar ook al hebt u niet direct de intentie om lid te worden van het koor, een repetitieavond bijwonen op zich is al de moeite waard! Het mannenkoor repeteert op donderdagavond in het MFC Aperloo op 't Harde, van 19.45 tot 22.00 uur. U bent van harte welkom.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment