OLDEBROEK - Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 maart 2015 is de jaarlijkse driedaagse conferentie in VEG Oldebroek. Bij deze Maranatha Conferentie ligt het accent op de wederkomst van Christus. Er zijn drie dagen zowel middag- als avondsamenkomsten. Het hoofdthema van deze conferentie is: ‘De Koning komt!’.

De middag samenkomsten beginnen om 14.30 uur; Henk Binnendijk hoopt voor te gaan.

Voorafgaande is er om 14.00 uur een bidstond.

De middagsamenkomsten gaan alle drie dagen over de tabernakel (deze zal in de diensten ter illustratie in de kerk staan).

1. De tabernakel, onze weg naar God

2. De tabernakel, Gods weg met ons

3. De tabernakel, het verlangen van God

 

De eerste avond zal worden verzorgd door de heer J. Brunt. met als thema: ‘de wijze en dwaze maagden’ Matth. 25 Vs.1-13.

De tweede avond wordt verzorgd door de heer M. Penning. Met als thema: ‘de gelijkenis van de talenten’ Matth. Vs. 25 14-30.

De laatste avond wordt verzorgd door ds. H. Schouten. Met als thema: ’het oordeel van de Zoon des mensen’ Matth. 25 Vs. 31-46.

Voor de avonddiensten zullen: ‘Kithara’ uit Oldebroek, het gemeentekoor ‘Een Nieuw Lied’ en ‘de Bidstond groep V.E.G.’ hun muzikale medewerking verlenen. De avonddiensten beginnen om 19.30 uur.

Indien gewenst kunt u gebruik maken van een broodmaaltijd tussen de middag- en avondsamenkomst.

Wilt u vervoer naar de conferentie dan mag u Tanja van Wijck bellen 038-4607999. De driedaagse conferentie is voor iedereen toegankelijk.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment