WEZEP - Shalom is een bijbelstudiegroep binnen de Hervormde kerk Wezep-Hattemerbroek voor jongeren van 16 tot ongeveer 21 jaar. Vorig jaar organiseerden de leden van Shalom een snackactie. Twee avonden kreeg u de gelegenheid om voor een klein bedrag te komen eten en de opbrengst was bestemd voor een goed doel.

Marjolein de Groot: 'Ook wij, als Shalom, hebben genoten van deze avonden, want wat is het mooi dat je, je als jeugd van de gemeente op deze manier in kunt zetten om geld op te halen. Ook heeft deze actie voor een nóg betere sfeer in de groep gezorgd.

Genoeg redenen dus om ook in 2015 weer een restaurantactie te gaan organiseren! De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang, en het belooft weer een avond te worden waar u zeker van gaat genieten. Dit jaar hoopt men met elkaar pannenkoeken te gaan eten; een “pannenkoekenrestuarant”dus. De opbrengst gaat naar Elles van de Beek.

De datum voor deze actie is zaterdag 28 februari in de schakel. u bent van harte welkom vanaf 17:00 tot 20:00 uur. Houd deze datums alvast vrij in uw agenda, want Shalom staat op deze avond weer klaar om het eten voor u te serveren.

Voor vragen en reserveringen (verplicht voor 26 februari ) kunt u terecht bij Marjolein de Groot. Het liefst via de mail: pannenkoekenrestaurant@outlook.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment