img 4300 SMILE

WEZEP - Op de ledenjaarvergadering van dinsdag 27 januari jl. werden vier leden van Laudate Deum gehuldigd, namelijk de heren Gerrit Willem v.d. Wal en Hendrik Jan Steenbergen, Karel Tichelaar en Marten van 't IJssel. Voor alle jubilerende leden een heugelijk feit natuurlijk.

Kijk HIER voor foto's van ALida Bosma

Voor Hendrik Jan, Karel, en Marten was er de zilveren speld van de KCZB en een oorkonde voor 25-jarig lidmaatschap. Die werd hen overhandigd door voorzitter Henk Sellies met de woorden dat ze nog jaren met veel plezier mee mogen en kunnen zingen.

Bijzonder noemenswaardig is het 50-jarig lidmaatschap van Gerrit Willem, want C.M.K Laudate Deum hoopt pas volgend jaar het 50-jarig jubileum te vieren. Gerrit Willem heeft echter eerst 40 jaar bij het mannenkoor in Wapeveld gezongen. Dat koor is in 2005 opgeheven en hij heeft zich direct hierna aangemeld bij Laudate Deum wat voor de bond aanleiding was om zijn lidmaatschap gewoon te laten door lopen bij dit koor.

Verder benoemde de voorzitter Gerrit Willem zijn betrokkenheid bij het opzetten van de website en het ordenen van alle muziekstukken van het koor. Voor Gerrit Willem werd er door de voorzitter een speciaal aandenken overhandigd en de bij behorende oorkonde.

Voor hun aanwezige echtgenotes was er een mooie bos bloemen voor het 'afstaan' van hun mannen aan het koor.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment