WEZEP - Volgend jaar bestaat het christelijk mannenkoor Laudate Deum 50 jaar en in het kader hiervan zal dit jaar een cd worden opgenomen. Met dit in het vooruitzicht zouden de koorleden het fijn vinden als er zich nieuwe leden aanmelden. Gezien de huidige leeftijd binnen het koor zou het wenselijk zijn als er zich wat jongere leden willen aansluiten (bijv 35 tot 55 jaar). Het koor realiseert zich dat voor velen de drempel hoog zal zijn, maar loop gerust binnen als u wilt, er tijd voor heeft en graag zingt natuurlijk.

Op dit moment bestaat het koor uit ongeveer 65 leden, maar zoals uit bovenstaande blijkt is het nodig dat wat jongere leden lid worden. Mensen die er aan mee willen meehelpen een fris geluid door het koor te laten waaien. Laudate Deum dreigt anders door vergrijzing ten onder te gaan in de komende jaren en dat zou zonde zijn.

Dus loop op dinsdagavond gewoon even binnen tijdens de repetitie van 19.45 tot 22.00 uur in de Geref. Kruiskerk aan de Kerkweg in Wezep. Kijk voor info op www.laudatedeumwezep.nl voor verdere informatie.

U bent van hart welkom en de leden hopen op veel respons.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment