xing

HATTEM - Op zondag 18 januari staan de deuren van de Open poort aan de Veldhoeve 1 in Hattem open voor alweer de zevende editie van "Xing met…" Dit keer, evenals in oktober 2013, met Martin Brand. Martin zal optreden als spreker en zanger. Xing zal de verdere praise avond verzorgen. De avond begint om 19.30 uur.

Martin Brand is werkzaam als zanger, spreker, componist/tekstschrijver, radiomaker, dirigent en workshop leider. Het doel van al zijn verschillende werkzaamheden is inspiratie, enthousiasme en geloof delen. Sinds 2005 treedt hij zo’n 100 keer per jaar op en dit keer opnieuw i.s.m Praiseband Xing.

Naast optredens door het hele land, verzorgt Praiseband Xing ook ca. vier keer per jaar een "Xing met…" avond in Hattem. Tijdens deze avonden staat elke keer een andere spreker centraal en verzorgt Xing de muziek. Eerdere sprekers waren Martin Brand, Otto de Bruijne en Gert Hutten. Ook heeft Praiseband Xing afgelopen Koningsdag een “Xing met …” georganiseerd met Mannenkoor DEV uit Hattem en Brassband Excelsior uit Zalk onder de naam “Hattem Zingt”. Ook in 2015 (26 april) zal er weer een "Hattem Zingt” worden georganiseerd.

De toegang tot de avond is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor dekking van de onkosten. Na afloop is er koffie, thee en fris dus blijf gerust even gezellig napraten.

-------------------

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment