familie

WEZEP - Ook in 2015 worden er voor het derde jaar vijf familiediensten gehouden in de Pauluskerk. De eerste familiedienst van het nieuwe jaar start met het thema: "Hele Noten of Heavy Metal". Een actueel en toepasselijk thema over muziek in de kerk. Ds. Oosterwijk zal deze dienst op zondag 11 januari a.s. om 11.00 uur leiden en de kerkbezoekers op een actuele wijze bijpraten over dit thema.

In deze eerste dienst zal de muziek verzorgd worden door Marloes van Ommen, zij zal akoestisch begeleid worden door Arjan Gobius du Sart op gitaar. Er zullen veel bekende, passende nummers bij het thema gezongen worden, zodat er weer fijn meegezongen kan worden!

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze dienst aanwezig te zijn! Ook als u al een tijdje niet in de kerk bent geweest is de stap om naar de laagdrempelige familiedienst te komen misschien wat makkelijker te maken. Een goed begin van dit nieuwe jaar! Op 11 januari om 10.30 is er voor de dienst gelegenheid een kopje koffie/thee te drinken en aansluitend de dienst bij te wonen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment