't HARDE - Brandend van verlangen.... om meer uit je leven te halen dan nu het geval is... Ken je dat verlangen? Maakt het iets in je wakker? Nou, precies daarvoor zijn de zogeheten Kampvuur-avonden in het leven te roepen, want je hoeft gelukkig niet alleen op die ontdekkingsreis.... Je hebt vast ''lot-genoten'' die op zoek zijn naar hetzelfde. Daarom is het goed om elkaar als mannen onder elkaar op te zoeken en het te hebben over de sleutels die leiden tot dat voldoening gevende leven. Alles eruit halen wat erin zit... Hoe doe je dat, en hoe doen anderen dat?

Rondom een kampvuuravond ontstaan gemakkelijk gesprekken over onderwerpen als deze. Gesprekken bij een kampvuur creëren op een ontwapende manier de mogelijkheid, om daarover met elkaar van gedachten te wisselen. Aanleiding is vaak iemand uit de organisatie van Kampvuuravonden, die daar iets persoonlijks over vertelt, om ook jou te inspireren, meer te maken van jouw leven. Laat je aansteken door de leerzame en doorleefde ervaringen van andere mannen. Weet je meer dan welkom en meld je aan via de website. Donderdagavond 8 januari 2015.

Geef je op: je bent meer dan van harte welkom op het volgende adres: Rozenbergerweg 1, 't Harde (zijweg Stadsweg tussen Hoge Enk en 't Harde). Volg de aanwijzingen van parkeerwachters.

Email: info@kvaelburg.nl
Internetadres: www.kvaelburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment