WEZEP - Het Comité Mannendag Wezep hoopt ook in 2015 twee mooie mannendagen te organiseren en wel op 31 januari 2015 en 7 februari 2015.  Deze dagen zijn bedoeld om met elkaar aan de hand van een thema na te denken over Gods wil en weg met het leven, toegespitst op de man. Dit jaar is het thema: 'Zo'n Vader'. Peter Hazenoot zal vanuit de relatie die de Zoon heeft met de Vader en de Vader met de Zoon, de relatie belichten van de man met Zijn God. Wat is zijn beeld van God? Hoe ziet hij God en hoe ziet God hem? Hoe presenteert God zich in Zijn vaderschap? Peter Kos verwerkt dit in de vertaling naar de rol binnen het gezin. Hoe ben je als man beelddrager in je gezin (wie is je naaste...) Hoe presenteert de man zich als vader (als beelddrager) in het gezin.

De vraag zal aan de orde komen voor ieder van de aanwezigen: Wat doe ik er nu (heel praktisch) zelf mee? Hoe vul ik het vaderschap in? Dat beperkt zich echter niet alleen in de rol als vader, maar veel breder in de vraag: hoe ben ik beelddrager van God?

De Mannendag Wezep, voorheen de Stichting Veluwse Mannendagen, is een stichting die jaarlijks aan het begin van het nieuwe jaar een conferentie organiseert in Wezep. Vanwege de grote belangstelling en de beperkte zaalcapaciteit wordt de conferentie 2 maal gehouden op zaterdag. 

De Mannendagen worden gehouden in het gebouw Noorderlicht, Mariënrade 1 in Wezep.

De kosten die verbonden zijn aan deze dag bedragen, inclusief lunch, drie maal koffie/thee/frisdrank,  € 16,50 per persoon.

Inschrijven kan via de site van Mannendag Wezep

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment