ELBURG – Maandag 22 december is er een kerstconcert in Sporthal ’t Huiken te Elburg. Vele bekende en onbekende musici komen naar Elburg om deel te nemen aan dit prachtige initiatief.

Speciaal voor deze avond is er een koor van 300 zangers samengesteld en zingt het Elburgs Mannenkoor O.B.K. prachtige kerstbewerkingen. Verder werken mee deze avond: Petra Berger (zangeres), Reza Ranjazmay (tenor), Jan Lenselink (piano), Maurice en Janita van Dijk (trompet), Elena Vyaznikova (dwarsfluit), Marion Lutke (presentatie), Remon Blom (drummer boy), Wim Magré (algehele leiding) en Wilbert Magré (orgel).

Deze avond wordt de sporthal sfeervol ingericht die toegang biedt aan 1000 bezoekers. Inmiddels zijn er slechts nog 50 zitplaatsen beschikbaar voor dit unieke concert! Deze zijn verkrijgbaar voor 15 euro bij de Elburger Boekhandel in Elburg, Bruna in Nunspeet en Slagerij van de Weg in Doornspijk. U kunt ook reserveren via www.wimmagre.nl of 06-50831734. Kaarten 's avonds aan de zaal (indien beschikbaar) kosten 25 euro. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment