hoe

OLDEBROEK - De wintermaanden komen er weer aan en met de campagne ‘Geef ons heden dagelijks brood’ wil Stichting HOE aandacht vragen voor kwetsbare mensen in Oost-Europa voor wie deze bede heel concreet van toepassing is. Of dat brood er dagelijks weer zal zijn, is voor sommigen namelijk echt de vraag.  Stichting HOE wil niet alleen in Oost-Europa iets betekenen, maar ook in eigen land en dit kan heel praktisch door het bakken van een brood. Wilt u hier meer van weten kijk dan op: https://hulpoosteuropa.nl/project/dagelijksbrood/

Wat kunt u doen:

Brood bakken en naar Oost-Europa sturen is wat lastiger, maar daarom heeft stichting HOE contact met lokale mensen. Zij kunnen wel naar kwetsbare mensen toe om hen ‘brood’ of een voedselpakket te brengen. Uw/jouw financiële bijdrage maakt dat mogelijk! U kunt dit doen middels het laten bezorgen van uw Kerstkaarten door de Oost-Europacommissie. Er zijn veel vrijwilligers bereid gevonden om de post rond te brengen.

Bezorgdata: 

Zaterdagmorgen  11 december

Zaterdagmorgen 18 december.

De inzamelbussen

U kunt uw  kaarten met  geld (€0,60 per kaart) in deze bussen deponeren.

Deze staan tot en met vrijdag 17 december 17.00 uur op de volgende locaties:

-Basisscholen Oosterwolde

-Bakkerij Spijkerboer

-Koeles Textielhuis

-Slagerij van de Weg

-Het Leerhuus

-Bouwmarkt de Meule

-Schoonhoven Service

- Fam. Herman Korenberg

- Kerkdorp: bij Jan Bos

-Noordeinde:Brievenbus fam Reinders

Let op: deponeer alleen kaarten met bestemming Wezep, Hattemerbroek, Oldebroek, ’t Loo, Oosterwolde, Noordeinde, Zuideinde en Kamperveen in de inzamelbussen!. Voor kaarten die een andere bestemming hebben moet HOE postzegels kopen, dan brengt het dus niets op voor de actie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment